• OB NAKUPU NAD 50 EUR VAM NUDIMO BREZPLAČNO POŠTNINO
  Blago, naročeno v spletni trgovini Vsenaenemmestu.si, odpošljemo v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi v skladišču, običajno še isti dan.
  Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. To je paketna dostava GLS Slovenija ali Pošta Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakuješ že naslednji dan.
 • STROŠEK DOSTAVE
  Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 2,90 EUR. Pri plačilu po povzetju se zaradi dodatnih provizij  zaračuna dodatni strošek v višini 0.6 EUR.
  Stroške dostave pri menjavi izdelkov krije kupec, ob vrnitvi izdelkov pa vam povrnemo kupnino.
 • BREZPLAČNA DOSTAVA
  S prejetim kuponom lahko koristite BREZPLAČNO DOSTAVO. Kupon prejmete ob posebnih AKCIJAH oz. PROMOCIJAH spletne trgovine Vsenaenemmestu.si!
  Ob nakupu nad 50 EUR vam nudimo brezplačno poštnino.
 • PAKET ODPOŠLJEMO ŠE ISTI DAN
  Če je blago na zalogi, paket odpošljemo še isti dan in če je naročilo oddano in potrjeno dovolj zgodaj. Da bi nam to uspelo, upoštevaj naslednja priporočila:
  – preveri ali je artikel na zalogi (pri podatku dobava bo pisalo »na zalogi«),
  – naročilo oddaj čimprej – najkasneje do 16. ure,
  – ob načinu plačila po predplačilu vam izdelke lahko odpošljemo šele po opravljenem nakazilu zneska na TRR našega podjetja.
  Če artikla nimamo na zalogi v skladišču, bo na dostavo treba počakati dlje. V tem primeru upoštevajte naslednja pravila:
  – predviden rok dobave je 7-15 dni, v primeru če artikla ni na zalogi (gre za povprečen čas, v katerem uvoznik dostavi blago do nas),
  – če pri artiklu piše, da je trenutno ne-dobavljiv, to pomeni, da nimamo podatka o tem, kako hitro lahko artikel dostavimo; če tak artikel vendarle naročiš, ga bomo poskušali najti in vam ga dostaviti, če pa bomo neuspešni, bomo naročilo stornirali,
  – če naročiš več artiklov in bo čakalna doba za nekatere daljša kot za druge, te bomo vprašali ali želiš dobavo skupaj ali želiš prejeti izdelke, ki so na zalogi takoj,
  – če bo čakalna doba zelo dolga, vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali o podatkih o predvideni dobavi; če se vmes kadarkoli naveličate čakanja, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila in dostavili ostale artikle ali pa naročilo stornirali.
  Za dostavo poskrbi GLS Slovenija ali Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku petih delovnih dni. Ob odpremi pošiljke ti bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.

Za vse dodatne informacije nam pošljite elektronsko pošto na primoz.zivkovic@gmail.com.